Η Σρι Λάνκα άνοιξε τα σύνορά της με την Ινδία μετά από μια πολυαναμενόμενη παύση. Θα πραγματοποιούνται τακτικές πτήσεις μεταξύ εννέα πόλεων της Ινδίας και του νησιωτικού κράτους. Οι πλήρως εμβολιασμένοι Ινδοί ταξιδιώτες θα πρέπει να προσκομίσουν μια αρνητική αναφορά PCR που εκδόθηκε όχι πριν από 72 ώρες από την άφιξή τους και να υποβληθούν σε δοκιμή PCR κατά την άφιξη σε πιστοποιημένο ξενοδοχείο στη Σρι Λάνκα. Στη συνέχεια θα τους επιτραπεί να περιφέρονται ελεύθερα σε όλη τη χώρα.

Τα 10 καλύτερα εκπληκτικά φυσικά θαύματα του Βιετνάμ
Η Sri Lankan Airlines θα πραγματοποιεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις προς Τσενάι, τρεις προς Βομβάη και μία προς Βεγγαλουρού σύμφωνα με το νέο της πρόγραμμα. Αναμένεται να εισαγάγει σημαντικές βελτιώσεις συχνότητας. Σύμφωνα με τα νέα δρομολόγια, η αεροπορική εταιρεία θα επαναλάβει τις υπηρεσίες της μεταξύ Κολόμπο και τεσσάρων πόλεων της Ινδίας – Μαδουράι, Τιρουτσιραπάλλι, Τριβαντρούμ και Κοχίν – με μία πτήση την εβδομάδα, ενώ το Χαϊντεραμπάντ και το Νέο Δελχί θα συνδέονται με το Κολόμπο με δύο πτήσεις την εβδομάδα.

Επιπλέον, οι δραστηριότητες της Sri Lankan Airlines έξω από το Τσενάι και τη Βομβάη θα επεκταθούν έως και πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ οι υπηρεσίες της Μπανγκαλουρού-Κολόμπο θα βελτιωθούν σε πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα. Η Sri Lankan Airlines έχει επίσης ξεκινήσει μια δωρεάν εκστρατεία αγοράς one-get one για να ωθήσει τους ταξιδιώτες να πετάξουν στη χώρα.

Ο Kimarli Fernando, Πρόεδρος του Τουρισμού της Σρι Λάνκα, δήλωσε: «Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε ξανά τους κοντινότερους γείτονές μας, ώστε να βιώσουν την ποικιλία που έχει να προσφέρει η Σρι Λάνκα. Η κληρονομιά, ο πολιτισμός, η άγρια ​​ζωή, η φύση, οι παραλίες της χώρας μας και άλλα πολλά έχουν αποδειχθεί πάντα δημοφιλή στους Ινδούς ταξιδιώτες και θα μπορούν να επισκέπτονται προορισμούς σε όλη τη χώρα, ακολουθώντας

Τα παιδιά θα υποβληθούν σε επιπλέον εξετάσεις:
Η Σρι Λάνκα είχε μια σημαντική ώθηση εμβολιασμού τους τελευταίους μήνες και έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στην Ασία. Το ισχύον πρωτόκολλο αναφέρει ότι κάθε τύπος εμβολιασμού που γίνεται αποδεκτός από τη χώρα προέλευσης θα γίνεται επίσης αποδεκτός στη Σρι Λάνκα.

Παιδιά κάτω των 18 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν να ακολουθήσουν τους εμβολιασμένους γονείς τους στο ίδιο δρομολόγιο. Αλλά θα πρέπει να υποβληθούν σε δεύτερο τεστ αν συμπληρώσουν περισσότερες από 10 ημέρες στη Σρι Λάνκα. Ο πλήρης κατάλογος των οδηγιών είναι προσβάσιμος στην επίσημη τουριστική πύλη της Σρι Λάνκα.

Ο Kimarli Fernando είπε: “Οι χαλαρές οδηγίες είναι εξαιρετικά σαφείς και καλούμε όλους τους ταξιδιώτες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να επισκεφθούν την πύλη για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις διαδικασίες πριν την άφιξη, την ασφάλιση και άλλα.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *